FER-TE SOCI

Fer-te soci de S’Alzina.

Fer-se soci de s’Alzina és molt senzill. Només has de realitzar les següents passes:

  1. Tria la teva modalitat federativa en el següent enllaç:

MODALITATS FEDERATIVES. PREUS.

2.  Realitza l’ingrés corresponent a la modalitat federativa triada al compte de l’associació indicant el teu nom, DNI i quota federativa triada.

BANKIA ES25 2038 9980 40 3000673893

3. Emplena el formulari electrònic que trobaràs a continuació. (L’emplenament del formulari i la realització de l’ingrés suposa l’acceptació de la normativa i reglament intern del club s’Alzina).

Ser socis del club suposa poder participar a totes les activitats que organitzi el club (refugis i viatges inclosos), tenir dret a participar en reunions, assemblees de socis, programació d’activitats, participar en les activitats organitzades pel club de muntanya “Els Xots” i gaudir dels descomptes propis que ofereix la FBME en organitzacions i comerços associats.

IMPORTANT

* De conformitat amb la L.O.P.D., posem amb es seu coneixement que les seves dades  es troben registrades en un fitxer amb dades de caràcter personal, la seva finalitat es tenir-lo informat de ses nostres activitats, així com dur un registre de socis i voluntaris actualitzat, com únic responsable es la Associació S’Alzina.

Per accedir, modificar u ometre qualque dada, pot dirigir se per escrit a  la Associació S’Alzina, carrer Ferreria nº: 10, 07002 de Palma. Al signar aquesta sol·licitud consent expressament la utilització de les seves dades, així com fer les cessions que siguin necessàries per satisfer las finalitats exposades.