Participa de forma puntual.

Participa de forma puntual amb nosaltres.

Pots participar a qualsevol activitat oberta que organitza s’Alzina de forma puntual. Emplena el formulari que hi ha a continuació, realitza l’ingrés corresponden al següent compte bancari (especificant el teu nom complet i DNI):

BANKIA (CAJA MADRID) ES25 2038 9980 40 3000673893

I envia el resguard de l’ingrés (fotocòpia, foto, captura de pantalla, etc.) al nostre mail: salzina@salzina.org.es

  1. PARTICIPACIÓ PUNTUAL PER A PERSONES NO SOCIES, FEDERADES A ALTRES CLUBS DE MUNTANYA: 4€ (corresponent al pagament per activitat de club)
  2. PARTICIPACIÓ PER A QUALSEVOL ALTRA PERSONA: 6€ (corresponent al pagament per activitat de club i assegurança de responsabilitat civil i accidents)

MOLT IMPORTANT:

El termini per enviar la inscripció i realitzar l’ingrés a les activitats obertes finalitza el dijous abans de l’excursió a les 20:00.

Si l’activitat es realitza en vehicles particulars, el mateix dia ens repartim per tal de només dur els cotxes necessaris. Per tal de facilitar la distribució en cotxes és convenient avisar amb antelació per poder preveure quants vehicles necessitarem.

El mateix dia de l’activitat els passatgers dels cotxes aportaran obligatòriament entre 4 i 6 euros (depenent del desplaçament) en concepte de benzina i desgast del vehicle. En el cas de passar el túnel de Sóller, també es pagarà entre tots els passatgers del vehicle.

* L’emplenament d’aquest formulari i el seu enviament suposa l’acceptació de la normativa i reglament intern del club.

* De conformitat amb la L.O.P.D., posem amb es seu coneixement que les seves dades  es troben registrades en un fitxer amb dades de caràcter personal, la seva finalitat es tenir-lo informat de ses nostres activitats, així com dur un registre de socis i voluntaris actualitzat, com únic responsable es la Associació S’Alzina.

Per accedir, modificar u ometre qualque dada, pot dirigir se per escrit a  la Associació S’Alzina, carrer Ferreria nº: 10, 07002 de Palma. Al signar aqueta sol·licitud consent expressament la utilització de les seves dades, així com fer les cessions que siguin necessàries per satisfer las finalitats exposades.

Anuncis